Voegen die loslaten of scheuren in uw gevel. Laat het op tijd herstellen door de enthousiaste medewerkers van Karel Kamp. Wacht u te lang, dan kan het vocht uw huis binnendringen en gaat het van kwaad tot erger. Dit voorkomen we liever.


Soorten gevelrenovatie

Bij Karel Kamp onderscheiden we 3 soorten gevelrenovatie te weten:

• Stenen vervangen
• Voegwerk vervangen
• Latei vervangen

Voor ieder probleem aan uw gevel is het van belang dat u het op tijd laat opknappen. Geef scheuren niet de kans om groter te worden en zeker met regen is het van belang dat het vocht niet naar binnen treedt. Twijfelt u of de gevel gerenoveerd moet worden, neem dan gerust even contact met ons op.

Geveldiagnose

Heeft u behoefte aan een geveldiagnose? Onze specialisten komen bij u langs om de gevel ter plekke te beoordelen. U ontvangt een mondeling advies en een goed overzicht wat wel/niet gedaan moet worden aan de gevel. Hierna sturen we u (indien nodig) een offerte toe.

Gevel schoonmaken

Voordat we aan de slag gaan met uw gevel is het belangrijk dat al het vuil op de gevel verwijderd is. Dit doen we door middel van gevelreiniging. Als dit gedaan is starten we met de renovatie. Uiteindelijk kunnen we de gevel impregneren.

Uw gevel laten renoveren?

Aanvraag geveldiagnose